PERSONALE

Line Gerken

Line er uddannet optiker, på optikerskolen i Randers i 2006.

Hun har i en årrække arbejdet først som optikerassistent og sidenhen som optiker hos forskellige optikforretninger. I sit virke har hun opnået autorisation indenfor tilpasning af kontaktlinser, og hun besidder en bred viden om øjets optik. 

I 2014 besluttede hun sig for at tage uddannelsen som lægesekretær og blev færdiguddannet i 2016. I årene 2016-2017 har Line arbejdet ved børneafdelingen på Kolding sygehus. Line har således god erfaring både med synsproblemer og det at håndtere patienter med øjensygdomme af forskellig art. I klinikken varetager hun synsmålinger på børn og vurderer brillebehov. 

 

Annie Underbjerg

Annie er uddannet sygeplejerske fra sygeplejeskolen i Esbjerg i 2003.

Siden har hun arbejdet på forskellige sygehusafdelinger (neurologisk, geriatrisk, kardiologisk og på opvågningen) samt i hjemmeplejen.

Siden 2013 har Annie drevet optikforretning sammen med sin mand, der er optiker.

Annie har en bred sygeplejefaglig baggrund og en god indsigt i syn og øjenproblemer.

 

Gitte Nielsen

Gitte har været sygeplejerske siden 1982. Hun har arbejdet på ortopædkirurgisk afdeling som operationssygeplejerske indtil 1986. Hun blev ansat af øjenlæge Finn Andersen i 1987 som sekretær i hans klinik. Da hans klinik blev overtaget af øjenlægerne Jan Mørkenborg og Jan Tarnowski, fortsatte hun sit virke hos dem.  

Siden november 2016 har Gitte været ansat hos øjenlæge Michael Spangsberg og hun fortsætter hos os efter Michaels overdragelse. 

Gitte har erfaring med en bred vifte af øjenlidelser i sit virke som sygeplejerske og sekretær. 

 

Charlotte Mikkelsen

Charlotte er uddannet social- og sundhedsassistent. Hun har arbejdet på flere afdelinger, bl.a. ortopædkirurgisk afd. på Sydvestjysk sygehus. I klinikken laver hun synsmålinger og foretager undersøgelse af synsfeltet.